Inför Hudiksvall borta…

På söndag är det nästsista omgången i Hockeyettan Östra säsongen 18/19. Vi beger oss till Hudiksvall. Båda lagen är redan klara för Allettanspel efter jul så det blir ytterligare ett bra tillfälle att vässa detaljer och få en bra match inför fortsättningen. Hudiksvall kommer hamna i den norra Allettan, vart vi kommer hamna är ännu inte klart då det i år är en geografisk indelning på Allettorna och alla serier är inte avgjorda ännu så vi får vänta och se.

Hudiksvall har rusat genom serien som förväntat och är fortfarande obesegrade. Tyckte vi gjorde två bra perioder mot dem här hemma men bjöd på för många mål för att ge oss chansen att vinna. Spelmässigt tyckte jag vi var minst lika bra som dem. Vi ska åka upp och ta till vara på möjligheten till en bra match inför fortsättningen och försöka spräcka deras förlustnolla!

Vi kommer från en relativt avslagen historia borta i Nyköping där vi hamnade i underläge med drygt fem minuter kvar av matchen. Vi visar återigen stark moral och vänder tillbaka och vinner där segermålet kommer med endast en sekund kvar att spela. Inte så välspelat men som sagt stark moral och bra att hitta vägar till vinst när spelet hackar.

Kul att våra juniorer som var med visade upp sig på ett bra sätt och både Emil Andersson och Robin Carneholm fick dessutom göra mål.

Nu laddar vi för en rolig och bra match i Hudiksvall!