Veckans lag i Allettan Norra #4

”Veckans lag” representeras varje vecka av de sex spelare som presterat bäst under veckan som gått.

 

Målvakt:

Marcus Evertsson, Vännäs

Vännäs är fortfarande segerlösa i Allettan men med Evertsson tillbaka i kassen kryper man närmare och närmare första vinsten. Evertsson vaktade kassen i två av Vännäs tre matcher i veckan och stod för imponerande 44 av 48 räddningar mot Boden och 43 av 46 mot Köping.

 

Backar:

Olof Lundberg, Piteå

Piteå tog tre raka hemmasegrar i veckan och Lundberg levererade i samtliga delar av spelet. Efter två mål, en assist och plus fyra i plus-/minusstatistiken visade Lundberg återigen klass när Piteå tog stora kliv i tabellen.

 

Tommy Wargh, Boden (2

)

Boden är fortsatt serieledare efter sex av nio poäng i veckan och Wargh har i vanlig levererat. Ett mål och fyra assist, varav målet var ett matchavgörande övertidsmål mot Vännäs, ger Wargh totalt elva poäng och en förstaplacering i backarnas poängliga.

 

Forwards:

Magnus Isaksson, Piteå

Isaksson varvade igång rejält i veckan och stod för imponerande fyra mål och fyra assist i Piteås tre vinster. Med totalt elva poäng på endast sex matcher har han nu bäst poängsnitt av samtliga spelare som återfinns i toppen av poängligan.

 

Elias Bjuhr, Östersund

Bjuhr hittade målformen på allvar i veckan när han stod för fyra mål på tre matcher, varav två av dessa var direkt matchavgörande. Bjuhrs offensiva spel kan visa sig bli livsviktigt för Östersund, som sin andraplacering till trots är i behov av att få igång sitt målskytte.

 

Elliot Lorraine, Väsby

Väsbys överkörning av Hudiksvall med 0-8 på bortais var en imponerande uppvisning och bäst av alla var Lorraine, som kunde kröna en redan storslagen onsdag med ett hattrick.

 

 

Har du missat tidigare upplagor av Veckans lag?

Veckans lag i Allettan Norra #1

Veckans lag i Allettan Norra #2

Veckans lag i Allettan Norra #3

 

 

//Marcus Malmsten