Veckans lag #8 Västra vårserien

”Veckans lag” representeras varje vecka av de sex spelare som presterat bäst under veckan som gått.

Målvakt: 

Isak Mantler (Lindlöven)
Lindlöven går för serieseger och en plats i playoff 1. Lagets kanske viktigaste spelare Isak Mantler har under veckan fin statistik med 97% ena matchen och 95,06% i den andra.

Backar: 

Mathias Linnarud (Arboga)
Arbogas nyttige back Mathias Linnarud har en bra säsong såväl defensivt som offensivt. Den gånga veckan har den storväxte rightaren gjort ett mål och tre assists.

Henrik Tång (Forshaga)
Rutinerade Henrik Tång är en av Forshagas viktigaste spelare. Tång gjorde under den gångna vecka två mål och en assist och bidrog till att Forshaga fortfarande leder den västra vårettan.

Forwards: 

Daniel Söderlund (Malung)
27-årige Daniel Söderlund har varit moderklubben Malung trogen hela karriären. Som senior har Daniel varit med att ta Malung från division 3 till Hockeyettan. Denna vecka gjorde Daniel tre mål och en assist och kommer därmed med i Veckans lag.

Emil Ax (Malung)
Till skillnad från jämnårige Daniel Söderlund så har Emil Ax varit runt lite i hockeyvärlden men inför att moderklubben Malung comeback i Hockeyettan så flyttade Emil hem från franska högstaligan. Under veckan gjorde Emil två mål och tre assists.

Alexander Konovalok (Arboga)
Kalmarsonen Alexander Konovalok gör en av sina bästa säsonger i karriären i år. 32-åringen har gjort hela 51 poäng på 38 matcher. Den senaste veckan har Alexander gjort två mål och fem assists och är given i Veckans lag.

 

//Mats Tjernström