Samtliga av Hockeyettans 46 lag är godkända för spel 2019/20!

Säsongen 2018/19 spelade 14 lag under ett så kallat kontrollår från  Licensnämnden för Hockeyettan. Av dessa har 2 lag lämnat Hockeyettan och 1 lag har kvalificerat sig för spel i HockeyAllsvenskan.

Idag fick Hockeyettans vice ordförande Ove Marklund beskedet från Svenska Ishockeyförbundet och Licensnämnden för Hockeyettan att alla de 46 föreningar som kvalificerat sig för spel i Hockeyettan har beviljats licens och är godkända för spel säsongen 2019/2020.

– Prövning är avslutad för Hockeyettan, men pågår fortfarande för lagen som spelar i SHL och HockeyAllsvenskan. Den beräknas att vara avslutad under innevarande vecka, säger Ove Marklund.

– Beskedet är väldigt positivt och glädjande samt ett kvitto på att Hockeyettans medlemsföreningar arbetar klokt och målmedvetet för att tillsammans fortsätta utveckla ligan sportsligt och kommersiellt samt ekonomiskt, säger Ronnie Glysing, ordförande i Hockeyettan. Vår linje ligger fast att vi ska vara Sveriges bredaste och mest engagerande hockeyliga med hockey på riktigt, avslutar Ronnie Glysing.

 

För vidare information kontakta:

Ove Marklund, Vice ordförande Hockeyettan [email protected] mobil 070-622 24 25

Ronnie Glysing, ordförande Hockeyettan [email protected] mobil 070 – 960 01 10