Tredje raka bortamatchen när Huddinge gästar Nybro

I helgen spelade Huddinge två bortamatcher mot Visby/Roma och Mariestad, där det blev en seger och en förlust och tre av sex möjliga poäng inspelade. Nu väntar ytterligare en bortamatch när laget beger sig till Småland och match mot serieledande Nybro.
– Vi gör en bra bortamatch mot Visby, men var något ineffektiva. Vi ligger på hårt i den andra perioden, men får inte den utdelningen som vi önskar. I powerplay däremot tycker jag att vi höjer upp spelet och vi gör också våra mål i den spelformen, säger Peter Nylander och fortsätter:
– Mariestad kom i en rejäl anstormning direkt och skapade tryck, vi fick då några kontringslägen där vi inte hade skärpan fullt ut. Vi växer in i matchen mer i den andra perioden, men vi får inte dit puckarna. Målen vi släpper in i fem mot fem missar vi i markeringarna.

Nu väntar serieledande Nybro på bortaplan. Dina tankar inför matchen? 
– Det är såklart en tuff bortamatch mot ett bra lag. Det kommer att krävas att vi spelar mer tillknäppt och inte släpper till för mycket, vi måste vara bättre i markeringsspelet, säger Peter

Något speciellt ni fokuserat på inför matchen?
– Vi har lagt mer fokus på försvarsspelet där vi måste spela smartare och rejälare och därigenom inte släppa till för mycket, samtidigt som vi måste ställa om snabbare, avlutar Peter

Nybro-Huddinge
Onsdag 27 januari kl.19.00
Webbsändning: Klicka här>>
Se samtliga matcher från HockeyEttan för endast 299kr/månad, ange Huddinge som ditt favoritlag så får vi del av pengarna. Om du redan har abonnemang men vill lägga till Huddinge som favoritlag då skickar du e-ost till: [email protected] och meddelar detta.

Köp soffbiljetter för 50kr/st till Huddinges matcher i AllEttan, varje soffbiljett ger dig chansen att vinna en cykel till ett värde av 10 000kr. Cykeln kommer från Länna Sport.

Swisha till: 123 22 410 81, märk din betalning: Soffbiljett