Martin Pärna blir årets supporterspelare!

KRIF Hockey presenterar i samarbete med WhiteAngels årets supporterspelare: Martin Pärna!

Sportchef Emil Ivansson om Martin Pärna:

– Vi är mycket glada att Martin ansluter till KRIF Hockey. Martin har under många år visat att han håller väldigt hög div1 klass. Vi kände tidigt i år att vi ville ha någon som kan leda våran offensiv och vi tror att Martin är rätt man för det. Han har en offensiv sida som är grymt användbar i ett lag, han är en riktigt bra spelare i powerplay och vet vad han vill där. Han har poängstarka säsonger bakom sig och vet vad som krävs på denna ni

vån. Han känner själv att han vill utvecklas mer i sitt spel och jag är övertygad om att han kommer kunna göra det hos oss.

Kontraktet är skrivet på 1 år och börjar gälla 1/8 2021.

Varmt välkommen till KRIF Martin!

Läs mer om Martin Pärna: Martin Pärna – Elite Prospects

Klara spelare sedan tidigare; Felix Tengvall (mv), Eddie Levin (fw), Sebastian Magnusson (fw), Oliver Glennmar (fw), Isak Edman (mv), Otto Henell (fw), Gabriel Johansson (fw), Jonas Nyman (fw), Jonathan Karlsson (b), Jacob Hallberg (fw), Oliver Olsson (fw), Tim Bothén (b), Noa Lindqvist Muci (fw), Martin Ekström (b), Lukas Fredin (b)

WhiteAngels om Martin Pärna:

– Vi är otroligt glada att Martin Pärna väljer spel i KRIF Hockey kommande säsong. Martin är en riktig spetsspelare på Hockeyettan nivå, vilket han vid flertalet tillfällen visat när han varit på besök i Soft Center Arena tidigare säsonger. Martin har de senaste säsongerna representerat Halmstad där han snittat över en poäng per match i den erkänt tuffa södra serien. Den gångna säsongen gjorde han 47 poäng på 41 matcher. I KRIF återförenas han med den gångna säsongens radarpartner Oliver Olsson som sedan tidigare är klar för en återkomst till KRIF. Tillsammans stod de för imponerande 81 poäng föregående säsong. Det är starka papper! När vi fick reda på att det fanns en möjlighet att locka Martin till KRIF så kände vi direkt att vi ville vara med och bidra till den här värvningen, säger Mattias Johnsson i WhiteAngels.

För mer information om insamlingen se: Supporterspelaren

Alltid Oavsett!