Materialare till U16

HuvudMaterialförvaltare till U16

Tjänsten:

Huddinge Hockey söker ständigt nya duktiga medarbetare. Nu söker vi huvud materialförvaltare som brinner för utbildning och utveckling som kan vara med och bidra till vår U16 verksamhet. Du kommer arbeta tillsammans med huvudtränare, assisterande samt övriga ledare kring laget där ni gemensamt lägger upp säsongen. Allt detta ska ske tillsammans med ungdomsansvarig för att säkerhetsställa att varje lag och tränare arbetar utefter de riktlinjer som svenska ishockeyförbundet satt upp samt klubbens egna riktlinjer/policys.

 

Krav:

Som materiellare tror vi att du är lyhörd, trivs med att samarbeta, brinner för ishockey, har ett intresse för utbildning av ungdomar samt att du är bekväm med att ställa krav på personer i din omgivning.

 

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som materialförvaltare alternativt har spelat ishockey i ett flertal år.

 

All utbildning från ishockeyförbundet är meriterande.

 

Vi erbjuder:

·         Chansen att få vara med och påverka hur ett ungdomslag bedrivs.

 

·         Kontunerliga uppföljningar och utbildningar internt.

 

·         Utbildningsplan inom Svenska ishockeyförbundet regi.

 

Ansökan:

Vi tar gärna emot din ansökan på mail, i detta mail vill vi ha med ett CV samt ett kortare personligt brev där du beskriver dig själv både som person samt som materialförvaltare.

 

Alla som söker behöver innan anställning kunna visa upp ett utdrag ur polisens register (Tag den blanketten för Skola och omsorg när ni tager blankett på polisens hemsida).

Länk till Blanketten finns här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

 

Låter detta intressant? Sök redan idag då intervjuer sker löpande.

Märk dit mail med ” Huvud materialförvaltare u16” och det skicka till [email protected]

 

Har du frågor så tveka inte att ringa eller maila till ungdomsansvarige Mickael Engdahl på [email protected] eller 070-2603508.