Förlust mot Dalen efter att bortalaget vände i den tredje perioden

Huddinge kom till match mot Dalen med en stärkande seger i fredagens hemmamatch mot Väsby i ryggen, och liksom i matchen den matchen hade Huddinge ledningen inför den tredje perioden innan man i inledningen av den tredje perioden släppte in hela fyra mål, varav det sista i tom målbur.

Annars var det Huddinge som inledde målskyttet i matchen och kunde ta en tidig ledning i den första perioden. Dalen kvitterade i mitten av perioden, som slutade oavgjort. I den andra perioden kunde Huddinge återta ledningen med periodens enda mål som kom i numerärt överläge genom Anton Kalte.

I den tredje perioden kunde Dalen både kvittera samt gå upp i en tvåmålsledning för att sedan fastställa slutresultatet till 2-5 efter mål i tom målbur i slutet av matchen.

Huddinge – Dalen: 2-5 (1-1, 1-0, 0-4)
Skottstatistik: 40-31 (14-13, 13-10, 13-8)
Målskyttar Huddinge:
1-0: Joakim Hälleström (Björn Jonason, Kim Lennhammer)
2-1: Anton Kalte (Björn Jonason, Kim Lennhammer)

Kommande match för Huddinge spelas även den på hemmaplan nu på onsdag när Kalmar gästar Björkängshallen. Det är även Kalmar som står för motståndet matchen efter när de båda lagen möts i Kalmar på lördag.