ÅRSMÖTET: Styrelsen intakt & Positivt ekonomiskt resultat.

Igår tisdag den 22 juni avhandlades Hudik Hockeys årsmöte för verksamhetsåret 2020-2021 där omsättningen blev 12,395 423:- och för åttonde verksamhetsåret i rad blev det ett positivt ekonomiskt resultat på 182 462:-. 

Styrelsen är intakt jämfört med föregående säsong samt att medlemsavgifterna är oförändrade (200:- enskild medlem & 300:- familjemedlem). 

–  Trots ett synnerligen annorlunda år med inkomstbortfall, på grund av pandemin så har vi en ekonomi i balans. Tack vare korttidspermitt

eringar och andra korrigerande åtgärder så gör föreningen ett positivt resultat, och styrelsen ser med tillförsikt på kommande säsong, med hopp om att restriktionerna hävs lagom till säsongen börjar, säger Mats Jonsson, ordförande Hudik Hockey.

Det egna kapitalet uppgår till 558 626:-.

– Vår vision kvarstår om att HHC är en förening, med hög kvalité, skall leda och driva ishockeyn i Hälsingland, samt bidra till en positiv samhällsutveckling och därigenom skapa en stark lokal folklig förankring, där alla i vår förening skall ges förutsättningar att vara delaktiga i föreningens verksamhet och alltid, i första hand, ha klubbens fortlevnad och välbefinnande i åtanke. Och med ökade insatser kommer vi att fortsätta utveckla ungdomsverksamheten , avslutar Mats Jonsson.

Hudik Hockeys styrelse verksamhetsåret 2021-2022:

Mats Jonsson, ordförande.

Morgan Persson, vice ordförande.

Peter Berglund, ledamot.

Marie Söderlund, ledamot.

Janne Sjödén, ledamot.

Tomas Jonsson, ledamot.

Pär Langer, ledamot.

Louise Högvall, suppleant.