HUVUDPARTNERS 2018-2019:

ATEA Sverige AB
Bilmetro
HUDDIG
MittMedia

 

SPONSORER 2018-2019:

 

Framtidens HHC:are är en satsning på vår juniorverksamhet som innefattar Hockeyprofilen i nära samarbete med Bromangymnasiet samt våra juniorlag J18 & J20.

Vi vill skapa än bättre förutsättningar med bra träningsmöjligheter både på och utanför isen och bättre faciliteter där målet är att bli så självförsörjande som möjligt till A-laget. Detta för att stärka identiteten med en stark lokal prägel här i Hudiksvall.

Vi vill vara en klubb som är bra på att utveckla individen för att kunna spela tidig seniorhockey. Fortsätter inte individen så vill vi att spelaren får hög social förståelse på sidan om isen för att skapa bra förutsättningar för att lyckas i livet efter hockeyn.

Vi tror på den inre drivkraften, viljan att bli bättre hela tiden, framför talangen när vi utvecklar spelaren.

Vi vill att vår juniorverksamhet skall vila på följande fundament för att utveckla spelaren

• Trygghet

• Ansvar

• Respekt

Detta går hand i hand med föreningens värdegrund – Respekt Öppenhet Delaktighet = R.Ö.D.

Föreningen har Magnus Nilsson, Hockeyprofilen anställd, samt (Vakant)  huvudtränare J18 & Ungdomsansvarig Sporten, anställd på heltid för att jobba med juniorverksamheten.

Vill du stötta vår juniorverksamhet – Framtidens HHC:are?

Vi har följande alternativ:

1. SPONSOR

5 000:-

2 nyhetsbrev under säsongen med information om vår juniorverksamhet. Exponering på hemsidan samt storbildsskärmen på A-lagets matcher. Speakern nämner ditt företag på juniormatcherna.

2. HUVUDPARTNER

15 000:-

Träff med junioransvarig innan och efter säsongen samt 2 nyhetsbrev under säsongen med information om vår juniorverksamhet. Exponering på hemsidan samt storbildsskärmen på A-lagets matcher. Speakern nämner ditt företag på juniormatcherna.