Kapten inför Hanhals:”Revanschsugna”

Vimmerby förlorade senast. Det betyder att det fortfarande finns en chans för HC att sätta press.

– Som du säger, Vimmerby förlorade senast och kan förlora igen. Visst, det är ett stort poängförsprång dom har skapat sig men chansen finns där så det gäller för oss att gå samman och avsluta snyggt de matcherna som är kvar så får vi se vart vi hamnar, säger Sebastian Ottosson.

Vad finns det att säga om Dalen borta? Ni backar fick sannerligen mycket istid på grund av skador. Hur kändes det för dig?

– Dalen borta är bara att glömma. Ganska jämn match men vi kommer inte alls upp i arbetskapaciteten som vi besitter. Alltid kul att spela mycket och man växer med förtroendet. Det kändes bra för egen del men man kan aldrig vara nöjd när man inte vinner matcher man ska vinna.

Du och Dahlberg har fått stort förtroende och spelat väldigt bra tillsammans. Hur ser du på ert samarbete?

– Niklas är en bra back som är enkelt att spela med. Vi har spelat tillsammans många år nu även om vi inte varit backpar så vet vi mycket hur den andra tänker i olika situationer och vi pratar väldigt mycket med varandra vilket underlättar en hel del.

Hur viktigt är hemmastödet?

– Det är i motgång man behöver det där extra stödet från läktarplats så jag hoppas att publiken fortsätter visa sitt stöd för oss de sista hemmamatcherna som kvarstår av den här serien.

Hur är känslan i truppen?

–Det är tillbaka på vinnarspåret som gäller nu. Vi har haft ett par bra träningar i benen och stämningen är ändå positiv efter onsdagen. Vilat under lördagen så nu ska vi vara fräscha och revanschsugna inför Hanhals.