Väsbymålvakten om snackisen: ”Ser väldigt konstigt ut”

Runt 3500 i Halmstad Arena fick se sitt Hammers släppa till 0-1 redan efter 4.48 av första perioden.
55 minuter och 40 skott senare leder Väsby fortfarande med det enda målet och matchen slutar där. Coach Fredrik Johansson sammanfattar att man tog över efter Väsbys staka inledning men att de många chanserna inte resulterade i ett enda mål. Hammers får nu ladda om till fredagens möte i Väsby och ta med sig att man trots allt vann skotten med 42 -27.

Väsby fortsätter att imponera med att hålla tätt. Men den stora snackisen efter matchen blev Väsbymålvakten Linus Ryttars ingripande i slutsekunderna, då buren flyttades och spelet blåstes av mitt i Halmstads anfall.
– Folk får tycka som de vill. Jag lägger ingen större vikt vid det. Jag kan hålla med om att situationen ser väldigt konstig ut, men för mig handlar det om att vinna. Jag är inte domare och vi åker härifrån med seger, säger Ryttar till Hockeynews.se.

Nollan är intakt efter de tre senaste matcherna och nu kan man avgöra på fredag.

Mer om matchen kommer men passa på att se intervjun med Fredrik Johansson.