Rivstart i första perioden bäddade för seger

Huddinge rivstartade matchen och kunde tidigt gå upp i ledning med 3-0, vilket bäddade för segern mot Sollentuna.
  – Vi startade matchen bra, men vi spelade inte ödmjukt i 60 minuter, i den andra perioden föll vi utanför ramarna något. Vi behöver bli mer disciplinerade matchen igenom, säger Peter Nylander
Något speciellt du tar med dig från matchen?
  – Det är kul att se att våra juniorer klarar av att spela på seniornivå, det kommer att hjälpa oss under säsongen att de klarar av spel i A-laget, säger Peter
På söndag är det genrep inför serien mot Väsby, som igår bortavann mot SSK med 4-1. Vad har du att säga inför matchen?
– Det är det klart tuffaste motståndet hittills vilket kommer att ställa högre krav på oss som lag att hålla  i 60 minuter och verkligen göra jobbet. Det gäller att vi är vakna hela tiden, annars kommer det att bli kämpigt mot ett så vasst motstånd. Så långt det går kommer vi att ställa upp med det lag som vi vill matcha i seriepremiären, avslutar Peter
4-0: Filip Runbjer
Nästa hemmamatch för A-laget är redan på söndag 27 september. Då spelas genrepet inför seriestarten mot HockeyAllsvenska nykomlingarna Väsby. Biljetter till matchen bokas via [email protected]
Kan du inte se matchen på plats i Björkängshallen sänds den på webben. Länk nedan: