Svidande förlust

Det var ingen trevlig afton för Surahammars IF i Köpingsishall den här kvällen. Man förlorade klart, till ett mycket bättre lag.

Efter den första perioden så trodde man att det skulle bli en jämn match. För bägge lagen spelade bra och hade några vassa chanser, Skotten i första perioden 14-9.

Men i andra så gick proppen ur för hemma laget och man kunde gå ifr

ån till en stabil 3-0 ledning, mycket berodende på några oturliga målvaktsingripande och att man var för inneffektiva i anfallszonen, för trots att man vann skotten med 14-13, så kunde man inte få hål på Köpings storspelande målvakt Jonas Eneroth.

Så tredje perioden blev en transportsträcka där Köping kunde utöka till 4-0. Trots att Sura vann skotten med 16-6.

Nu är det bara att ta nya tag, det är ju ny match på söndag och då får vi hoppas att alla spelarna skakar av sig den här förlusten och gör en mycket bättre insats.

Köping HC-Surahammars IF 4-0 (0-0, 3-0, 1-0)
Skott: 33-39 (14-6, 13-6, 6-16)