Vi glömmer den här matchen

Fredagens derby mot Halmstad skulle vi ta revansch för förra säsongens två förluster. Vi startar första perioden sådär men den slutar 0-0. Tyvärr rycker Halmstad ifrån andra perioden till 0-4. Vi rycker upp oss i tredje men är aldrig nära att ta upp kampen och förlorar även tredje med 1-2. Totalt vinner Halmstad med 1-6. 

Bara att glömma den här matchen och lägga den bakom oss och fokusera på nästa match.

Mycket ställningskrig i första perioden och den var som två boxare gick och kände på varandra i en första rond. Tyvärr lite för många onödiga utvisningar för oss i första perioden och det är inte acceptabelt. Vi kommer inte in rätt spelrytmen och får lägga ned mycket krut på att försvara oss istället för på hemmaplan ta kommandot.

I andra fick Halmstad en tidig utdelning i ett power play och efter det så var det Halmstads match fullt ut och de vann rättvist med 1-6. Halmstad var en för svår nöt att knäcka och de var klart bättre än oss på det mesta och var det berodde på är svårt att analysera just efter matchen slut. Men vi såg helt enkelt trötta och sega ut och det var inte mycket som stämde spelmässigt heller. Förmodligen det enda som hade hjälpt oss hade varit ett 100% målskytte som genererat laget lite extra energi.

Som sagt det var inte mycket som stämde och nu gäller det för oss att skaka av sig detta snabbt och se till att det inte upprepas. Vi är lediga från träning och match i helgen och det är nog välbehövligt.

Vi vet vad vi kan, nu slickar vi såren och mobiliserar ny kraft och energi till nästa veckas träningar och matcher.

Hanhals Hockey kommer alltid tillbaka!