Veckans Lag #12 Hockeyettan Västra

Det har blivit dags att presentera de sex spelarna som tar plats i Veckans Lag i den tolfte upplagan säsongen 2018/2019.

Målvakt: 

Hugo Fagerblom – Skövde IK

Skövde har under hösten haft problem med sin defensiv. På slutet har man börjat få ordning på spelet i egen zon. En av anledningarna är nye målvakten Hugo Fagerblom.

Backar: 

Johan Frick, Mariestads BOIS

BoIS-backen Johan Frick stod under veckan för fina instatser i matcherna mot Arboga och Surahammar. I matchen mot Arboga noterades Frick för tre assists och ett +/- på +4 och i matchen mot Surahammar noterades han för ett +/- på +2.

Filip Bergmark, Lindlövens IF

Backen Filip Bergmark hade en produktiv match mot tabelljumbon Surahammar. Bergmark gjorde ett mål  och tre assists. I matchen mot Kumla gjorde Filip ytterligare en assist och är självskrive

n i veckans lag.

Forwards: 

Anton Björkman, Lindlövens IF

Lindlöven avslutade grundserien starkt. Poängmässigt starkast under veckan var Anton Björkman som producerade två mål och två assists.

Anton Svensson – Köping HC

Södertäljesonen hade tillsammans med tillfällige radarpartnern Viktor Lennartsson en stor del Köpings avancemang till Allettan.

Viktor Lennartsson – Köping HC

Viktor Lennartsson presenterades, levererade och lämnade Köping. Men hans korta inhopp i klubben innebar att klubben säkrade en plats i Allettan.

Har du missat tidigare upplagor av Veckans Lag finns de att läsa här under:

Veckans Lag #11
Veckans Lag #10
Veckans Lag #9
Veckans Lag #8
Veckans Lag #7
Veckans Lag #6
Veckans Lag #5
Veckans Lag #4
Veckans Lag #3
Veckans Lag #2
Veckans Lag #1

 

//Mats Tjernström