Veckans Lag Östra Vår v.8

MÅLVAKT

Med tre vinster i kappsäcken under denna period så är Sollentuna bästa poängplockare och då är ju målvakten högst delaktig.

Benjamin Johansson, Sollentuna, hade räddningsprocenten 90%, 97,5 %, 88%.
Carl-Johan Klint säger så här:  Ben är en av seriens bästa målvakter. Han sprider ett lugn omkring sig med sitt spel och sin personlighet.

BACKAR

Adam Hansen, Segeltorp, har +2 på två matcher i perioden men totalt +8 totalt.
Micke Österblom säger att Adam är en toppback men…han är tvungen att jobba mer än han hinner träna så de veckorna han kan vara hemma istället för att resa i Europa så höjer han sig rejält.

Erik Lyrvall, Sollentuna,
Carl Johan Klint säger: Kom in i laget nu på sistone då vi behövde folk. Riktigt stabil och faktiskt vår bästa back senaste veckan.

FORWARDS

Måns Krüger, Segeltorp. Spelade bara två matcher under perioden men skrapade ihop 2+5= 7p (!)

Dennis Nordström, Segeltorp. Spelade också bara två matcher och skrapade ihop 3+1= 4p
Micke Österblom säger så här: Måns Krüger är nog seriens bästa PP-forward medan Dennis är nästan komplett i sitt spel framåt och bakåt. Han täcker, tacklar och gör mål samtidigt som han är grinig..jämt. Det gillar jag. Kan nämna att Krüger spelar PP1 och PP2, han stannar alltså kvar när de andra byter.

Felix Liljegren, Hanviken, gjorde ett hattrick mot Vallentuna (samt ett hattrick i J20 mot Värmdö) och totalt 3+3 för den store centern som också sitter i sportrådet!