TAIF har förbättrat sitt resultat ännu en gång

TAIF Hockey presenterar i sitt årsbokslut för perioden 190501-200430 ett förbättrat resultat jämfört med föregående år trots en plötsligt avslutad säsong.

Vi står inför stora utmaningar inför nästa säsong då mycket osäkerhet råder p.g.a. rådande Coronapandemi. Vi jobbar ändå på som om säsongen skall utveckla vår förening på samma sätt som tidigare och vi kommer att informera om våra aktiviteter på årsmötet den 10 juni.

Vårt mål att nå Allsvenskan kvarstår och som någon i styrelsen uttryckte det avseende vår årsredovisning! Det är mycket positivt med tanke på avslutet och rådande situation. Det känns väldigt bra att vi byggt upp ett ordentligt kapital nu i kristider.

TAIF Hockey kan nu redovisa ett eget kapital i den nivå som ”tidigare” krävts av förbundet för att erhålla licens för spel i Hockeyallsvenskan.

Vi berättar mer om vår ekonomiska situation och ställning på vårt årsmöte den 10 juni, kl 18.30 på Statt i Tranås. Vi bjuder på smörgåstårta för att fira vårt resultat, så välkomna alla medlemmar!

OBS! Anmälan krävs och max 50 personer tillåts enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Peter Josefsson
Ordförande TAIF Hockey