Fredagens matchresultat

I Kalix hade Boden övertaget och satte ett mål i vardera första och andra perioden. Under tredje reducerade Kalixspelaren John Hansson, men det kom inte längre än så och matchen slutade 1-2.

Hammarby gästades av Vallentuna där hemmalaget gick segrande med 4-3.

de får lite tryck i slutet av andra och där är det tur att det kanske inte blir en balja till. Men i slutändan så leder vi. Så vi säger till grabbarna att inför tredje att vi nu har satt oss i ett läge där vi har en fin möjlighet att vinna matchen. Men nu ska vi inte försvara någon ledning här  utan vi ska lägga i sexans växel, säger Hammarbys tränare Filip Algeman i en intervju efter matchen.

Mörrum tog emot det Hockeyallsvenska motståndet Tingsryd, vilket blev en för starkt motstånd under fredagskvällen. Bortalaget hade övertaget och kunde sätta det slutliga målet i tom kasse med 24 sekunder kvar av matchen.

I Vimmerby stod Grums för motståndet som resulterade i en jämn match. När slutsignalen löd stod det 3-3 och matchen gick till förläningen. Det avgörande målet kom av Grums 1:50 in på fjärde perioden och fick slutresultatet att bli 3-4.