Joel Östman klar för VBK 2019/20

-Att ha en spelare som Joel i sitt lag skapar en trygghet och ett lugn både på och utanför isen. Dessutom att man alltid vet att hans lägstanivå är så hög är ju något som alla lag önskar så därför är vi mycket nöjda över att Joel väljer ännu en säsong i VBK, säger sportchefen Lasse Billing.

Joel själv säger så här om varför han valt att fortsätta i Vallentuna;

-Jag trivs bra i klubben både på och utanför isen och tänker bidra med ett stabilt backspel där jag kan både defensivt och även offensivt. Mitt favoritlag i NHL är Edmonton Oilers och min förebild som spelare är Alexander Beliavski.

-Att backklippan Joel  är klar för ännu en säsong hos oss är vi mycket glada över säger tränare Charlie Thermaenius. Förra säsongen när vi plockade Joel från Väsby så letade vi efter en spelare med bra defensiva såväl som offensiva kvaliteter och vi fick båda. Det som Joel även tillför på och utanför isen är ett ledarskap och en inställning som vi vill att alla våra spelare i klubben ska sträva efter. Joel är en mycket viktig pjäs i årets lagbygge och hans arbetsmoral kommer att smitta av sig på de nya spelarna i klubben avslutar Charlie.

Välkommen till en ny säsong i Vallentuna Joel!