Coach Lundell inför seriepremiären

 

HEJ HOCKEYVÄNNER!

Nu är det äntligen dags för serien att dra igång!
Men först vill jag backa tillbaka några månader till det fantastiska Play-Off vi fick vara med om. Det var väldigt lärorikt för våra unga spelare att få uppleva sådana matcher, då matcherna kommer tätt och det är tufft motstånd varje kväll. Man får en uppfattning på vilken nivå man bör prestera varje match.
Vi hoppas naturligtvis att vi kan börja denna säsong som vi avslutade förra men det finns ingen garanti för det, utan vi måste fortsätta jobba hårt och ha en tro på det vi gör för det kommer inte utav sig själv.

Nu till denna säsongen!
Vi har gjort en del förändringar i truppen framför allt på forwardssidan. Men vi börjar från målvakterna där vi har David som är med oss igen, sedan har Hugo Svensson kommit in och fullbordat målvaktsparet.
På backsidan har vi en ny spelare i David Lennartsson som är en stabil back med ett bra första pass. Den största förändringen har vi gjort på forwardssidan där 6 st nya spelare tillkommit. Vi har stärkt upp med spelare som kan spela både ytterforward och center vilket gör att vi får en helt annat djup i laget, vi kan då också  variera laget på ett helt annat sätt.

Vi har också breddat truppen med fler spelare så att vi inte ska hamna där vi var före jul förra säsongen med mycket skador och en tunn trupp.
Träningsmatcherna är som brukligt upp och ner men tycker att vi hittade ”vårat” spel mer och mer i cupen i Mariestad så vi känner oss redo för premiären.

Premiärmotståndarna är Nyköping vilket av alla tyckare spås att vara ett topplag, så det blir en bra värdemätare och en tuff uppgift direkt.

Nu ser vi fram mot en tuff serie med många intressanta och roliga matcher!

FORZAFIF