Eric Gustafsson väljer att omgående sluta med ishockeyn

Idag kan vi tyvärr meddela att Eric Gustafsson, efter 9 fulla säsonger i a-laget och hela sin karriär i TAIF, väljer att avsluta sin hockeykarriär med omedelbar verkan.

– Jag fick beskedet av Eric efter matchen mot Tyringe i onsdags att han väljer att sluta med hockeyn med omedelbar verkan. Det kom som en chock utan förvarning och det är så klart väldigt tråkigt, men v

år vardag och livet går vidare trots detta tråkiga besked, säger Stefan Fransson.

– Det är en tuff konkurrens i a-laget och en stor press för spelarna att hantera. Ibland har individer olika syn på saker, och i detta fall ledare och spelare som tycker olika. Vi hoppas att vi utifrån detta kommer ut starkare som grupp och lag trots detta negativa besked.

– Jag vill verkligen passa på att tacka Eric för sina fantastiska insatser i TAIF-tröjan, som han varit trogen i alla år och visat ett stort hjärta för, trots erbjudanden från andra klubbar. Med sin fart och teknik har han alltid varit en sevärd spelare för publiken i Stiga Arena och alla motståndares arenor han besökt. Han har alltid varit träningsvillig, alltid varit tränad och förberedd för att kunna prestera på topp alla dessa säsonger.

– Som sagt livet går vidare och jag och föreningen önskar Eric all lycka i framtiden och ett stort TACK för dina insatser för TAIF.