Inför omgång 10

Omgång 10 i ATG HockeyEttan Östra Vår. Vi ställer några frågor backen #26 Viktor Fagerlund som ger sin syn på kommande omgång och en liten reflektion på förra omgångens resultat

 

Strömsbro IF vs. Wings HC Arlanda
Strömsbro mot Wings kommer bli en jämn match då 1:an och 2:an i serien ställs mot varandra. Båda lagen har sätt starka ut under vårsäsongen, men eftersom Wings har vart mer övertygande dem senaste matcherna så går jag med vinst för Arlanda

 

Segeltorp IF vs. Hammarby IF
En väldigt jämn vår-serie där det är svårt att se favoriter i matcherna. I matchen mellan Hammarby och segeltorp tror jag dock segeltorp drar de längre strået då dem har ett minst sagt effektivt powerplay.

 

Hanviken IF vs. Sollentuna HC
I vår match mot Hanviken gäller det för oss att steppa upp som lag och visa att vi ska vara med om kampen om första platsen. Jag vet att vi kan det och imorgon ska vi gå ut och visa hur mycket vi vill det här, seger Sollentuna.

 

Några reflektioner från förra matchen mot förra omgången, vad är dina kommentarer ? Sollentuna HC vs. Wings Arlanda – Mina reflektioner från senast är väl de mest uppenbara att vi som lag måste bli bättre på att spela på ledning och se till att stänga matcher på bättre sätt. Tyckte vi var förtjänta av poäng, men de säger sig själv att vi måsta ta mer poäng än motståndarna för att vinna den här serien.

 

Nu kör vi !