Eftersnack: Mörrum-Segeltorp 3-4 (förl.)

Mörrum hamnade i 0-3-underläge hemma mot Segeltorp men kämpade som besatta i tredje perioden och lyckades knipa en poäng. En olycklig utvisning i förlängningen ställde dock till det och gästerna kunde vinna med 3-4.

”Det är klart att jag är nöjd med en poäng med tanke på att vi ligger under med 0-3, men annars är jag besviken. Över 60 minuter är vi bättre, men hockey handlar om att vinna”, säger Mörrums tränare Richard Melkersson.

Mathias Kemppi (bilden) sköt såväl 1-3 som 2-3 innan Khalid Ibrahim ordnade kvitteringen i powerplay. Domaren missade högst sannolikt att Goiset hade ytterligare en puck i mål. Pucken såg ut att studsa inne i målet och ut.

Förre Mörrumsspelaren Dennis Finn-Olsson var inblandad i Segeltorps samtliga fyra mål.

”Vi får matchen dit vi vill och låter Mörrum ha pucken”, säger Segeltorps tränare Måns Krüger.

Tack vare Tyringes seger mot Forshaga drygade Mörrum ut avståndet ned till kvalstrecket. Imorgon väntar ännu en viktig match i Jössarinken då Borås kommer på besök. Nedsläpp är 16.00.

Vinnaren av 50/50-lotteriet efterskänkte sin vinst till Goiset. Precis som vinnaren av sittplats-priset. Mörrum Hockey tackar för detta.

Mörrum-Segeltorp 3-4 (0-1, 0-1, 3-1, 0-1)
Mörrum: Mathias Kemppi 2, Ibrahim Khalid. Segeltorp: Robin Carneholm 2, Dennis Finn-Olsson, Christoffer Uzov. Publik: 518.