Tidig seriefinal i den västra vårserien under onsdagen

Ny vecka och nya matcher i den västra vårserien. Under onsdagen spelas tre matcher där bland annat ettan möter tvåan.

Lindlöven – Skövde

Ettan tar emot tvåan i Lindehov under onsdagskvällen, lagen skulle ha möts i premiäromgången men den matchen fick flyttas fram till den 28:de januari på grund av isproblem i Skövde.
När lagen möttes i grundserien var det bortaplan som var den vinnande melodin, Skövde vann i Lindesberg med 4-2 medan Lindlöven vann i Billingehov med 3-2.
Båda lagen kommer från segrar i senaste omgången, Lindlöven besegrade Malung med 7-3 och Skövde bortaslog Kumla med 4-0.
Länk till webbsändningen hittar du HÄR

Surahammar – Malung 

Bottenlaget Surahammar tar emot nykomlingen Malung under onsdagskvällen, när lagen möttes i grundserien var det Malung som vann båda matcherna, 5-2 på bortais och 4-1 hemma i Dalarna.
Inför omgången ligger Surahammar sist i tabellen på fem poäng medan Malung tagit tolv poäng och ligger femma i tabellen.
Länk till webbsändningen hittar du HÄR

Kumla – Forshaga 

Kumla ledde inför den förra omgången serien men förlorade hemma mot Skövde och ramlade ned på tredje plats i den jämna tabellen.
Forshaga var laget som stod över den förra omgången och spelade inte i söndags. Forshaga ligger inför onsdagens omgång på sjätte plats men har bara en poäng upp till Malung på ”rätt sida” av strecket.
När lagen möttes i grundserien var det hemmalaget som vann båda gångerna, Forshaga med 4-2 i Ängevi ishall och Kumla med 2-1 hemma i ICA Maxi Arena.
Länk till webbsändningen hittar du HÄR

 

//Kristoffer Bennemyr-Porath