GRATIS INTRÄDE IKVÄLL! Inför BHC – Vimmerby

Ikväll spelas den allra sista matchen i Fortsättningsserien. Mer info om det kommande kvalet, kommer att komma framöver. Ikväll är det full fokus på matchen mot Vimmerby. Ikväll gör Marcus Lundberg sin första match i BHC och kommer att spela i nummer 86. Vi har även en ändring på Markus Näslund, som kommer att spela i nummer 14 i fortsättningen.

Ikväll är det även gratis inträde och du är viktigare än vad du kanske tror. Genom att passera entrén ikväll, så generar du över 100kr, som går till klubben. Det är därför oerhört viktigt att stå upp för BHC ikväll och närvara på matchen! Det är många företag och privatpersoner som bjuder på matchen ikväll. Oerhört stort tack för det!

Företagen och privatpersonerna som

är med och bjuder på kvällens match kan ni se på knallematchen.se

Nu kollar vi vad tränarna har att säga om Fortsättningsseriens sista match

– Vimmerby bör vara revanschsugna då vi vann mot dem senast. Tror att det blir en riktigt fartfylld och hård match där även Vimmerby troligen vill gå för vinst för att få en bra känsla in i playoffen, som vi inför kvalet. De nya killarna hos oss smälter in bra i laget och vi börjar hitta nya spännande formationer och en helt annan bredd. Även om matchen är betydelselös så spelar vi för föreningen, våra sponsorer och publiken. Vi vill verkligen vinna matchen mot serieledarna.

Frånvarande:
Gustaf Jonsson
Linus Karlsson
Simon Westlund
Niclas Svedberg
Roman Andrejev
Hugo Bäckman-Ulmgren
Roni Viirlas
Johan Lantz

Biljetter: GRATIS! Inga biljetter behövs.
Livestream: live.hockeyettan.se
Laguppställning: stats.swehockey.se (klicka på vår match och sedan Line Up. Tillgänglig ca. 1h innan matchstart)
Liverapportering/statistik från matchen: stats.swehockey.se

Nu går vi för tre poäng! GO HC!