Hjälp oss klara elitlicensen – och tack för allt Mathias

Säsongen 19/20 är över och arbetet för säsongen 20/21 pågår för fullt. Sportsligt så är vi kvar i Hockeyettan men just nu är det Elitlicensen som kan sätta stopp för det. Men du kan hjälpa oss att rädda den!

Vi hade räknat på att få in cirka 300.000kr på de resterande hemmamatcherna i kvalet. Oerhört viktiga pengar för att vara ett steg närmre att klara Elitlicensen för säsongen 20/21 i Hockeyettan. Men som bekant, så blev inte dessa matcher av på grund av Coronaviruset, då man ställde in säsongerna för hela Hockeysverige. Vi vet inte hur kriterierna kommer att se ut inför nästa säsong, gällande Elitlicensen. Vi räknar med att de kommer vara samma förutsättningar som förut och kommer därför att jobba utefter det, stenhårt.

Så vad kan då du göra för att hjälpa till?
Vi har tillsammans med ett antal sponsorer (och mer att komma) startat ett lotteri, som troligtvis kommer bli vårt största lotteri någonsin. En lott köper du genom att köpa ”Soffbiljetter”. 50kr är värd en lott. Lotteriet kommer att avslutas sista april.

Swisha in dina Soffbiljetter till 123 539 35 33

Det har även skett förändringar i Borås Hockey, gällande marknad. Vår marknadschef Mathias Gustafsson, har frånsagt sig sitt uppdrag, för att minska utgifterna i Borås Hockey. Mathias kommer dock att fortsätta som Marknadsansvarig, men är alltså inte anställd av Borås Hockey, utan arbetar numera ideellt i föreningen, vilket vi är oerhört glada över. Vi tackar Mathias för hans otroligt hårda arbete för föreningen och för det hjärta och själ som han lagt ner under dygnets alla timmar och för alla de fina kontakter han har knutit med gamla och nya sponsorer! Vi önskar Mathias ett stort lycka till med vad som komma skall!