Vikings – Hammers i Liljas Arena!

Under söndagseftermiddagen väntar hemmamatch i Allettan för Nybro Vikings. På motståndarsidan är det Halmstad Hammers som kommer på besök i Liljas Arena. Var på plats och bidra till att skapa en härlig stämning på läktarna!

Datum och tid: Söndag den 15 januari kl. 16.00
Arena: Liljas Arena
Biljetter: Köp din biljett här!
Livesändning: Matchen livesänds via Vikings livesändning!

Nybro Vikings studsade tillbaka upp på vinnarspåret under fredagskvällen när det blev derbyseger på bortais mot Kalmar HC med 2-3 efter förlängning. Vikings gjorde en fin insats och var väl värda segern. I målprotokollet skrev nyförvärvet Pelle Hedlund in sig omgående och Jonas Nyman fortsatte sin fina form med att också sätta en kasse. I förlängningen var det sedan Juho Liuksiala som tog tag i avgörandet och via en soloåkning från eget mål över hela isen satte 2-3 till stora delar av Hatstore Arenas jubel.

Halmstad förlorade sin senaste match mot HC Dalen med 1-4 på hemmais. Det brukar bli fartfyllda matcher mot Hammers och så säkert även under söndagen. Vikings vill tillsammans med hemmapubliken bärga en ny seger så se till att vara på plats och skapa en härlig stämning!

Vikings trupp tas ut i sin helhet under söndagen.

Varmt välkomna till Liljas Arena!