Stor resursförstärkning inom Mörrum Hockey – Presentation av kompetensförstärkning nr 1

Mörrum Hockey förstärker sin organisation med en mängd synnerligen intressanta personer gällande såväl gamla Goisare som helt nya individer som tidigare inte haft uppdrag i vår förening.  

Mörrum Hockey´s ordförande Anders Gustavsson har under en längre tid arbetat med att rekrytera kompetenta individer som framförallt skall förstärka vår marknadsgrupp. Som i många andra föreningar krävs det att vi blir fler för att växa, framförallt ekonomiskt. Vi är idag en förening som, under ordinarie omständigheter, omsätter ca 9 mkr. För att kunna ta större kliv med våra äldre ungdomslag, juniorlag och representationslag måste omsättningen öka med minst 30% och då omsätta ca 12-13 mkr. Denna intäktsökning skall till stora delar komma ifrån vår A-sektion i form av ökad sponsring och intäkter i samband med vårt representationslags arenaevent.

Alla dessa namn som är klara för att kliva in i Goiset kommer att presenteras på ett speciellt sätt och vi kommer erbjuda kostnadsfria tävlingar på FB där vi låter dig gissa namnet på aktuell person. Information kommer finnas till varje individ och vi kommer publicera en vinnare som vinner två st VIP-menyer till valfri match innehållande sittplats VIP, mat och en dryck, kaffe och kaka. Värde 395 kr/person. Vinnaren kommer att publiceras på vår hemsida och på våra sociala medier ca 48 timmar efter det att tävlingen startat. Kriterierna för att kunna vinna är rätt namn, gillat och delat inlägg FB.

Första vinnaren publiceras under tisdag eftermiddag.

Presentation av kompetensförstärkning nr 1:

– Tidigare spelare i Mörrum Hockey
– Är 51 år
– Är idag verksam som VD på ett företag som 2019 omsatte 169 mkr
– Bor i Karlshamn

Lycka till med ditt förslag och förhoppningsvis är du en vinnare i vår första tävling!

#baragoisare