Vinst mot Surahammar!

Det blev en skön seger för Lindlöven på onsdagskvällen mot gästande Surahammar. Målskyttet lossnade efter att man haft det lite svårare med utdelningen i de senaste matcherna.

Matchen slutade med hemmaseger med 6-2.

Surahammar kunde ta ledningen i matchinledningen genom mål i power play av Blake Luscombe, men det skulle bara ta några minuter innan Lindlöven kunde kvittera genom Anton Karlsson även det i power play. Joey Strada kunde sedan öka på hemmaledningen till 2-1 innan perioden var slut.

Två minuter in i den andra perioden kunde Simon Brännvall ge Lindlöven ledningen med 3-1 och sedan var de stor dominans under resten av perioden för Lindlöven och man kunde öka på till 4-1 och 5-1, målskyttar var Jesper Broeng och Maksim Semjonov.

Efter 4,53 i den tredje perioden kunde Surahammar reducera till 5-2 genom Adam Holmkvist men närmare kom man inte i en period där Lindlöven spelade disciplinerat. Det blev i stället Filip Lundqvist som kunde fastställa slutresultatet i tom kasse.

Nästa match för Lindlöven är borta mot Köping på söndag.