Tack!

Inför denna säsongen ställdes KRIF Hockey inför stora utmaningar på grund av pandemin.

Trots detta så har vi lyckats ro iland både ett nytt kontrakt i ATG Hockeyettan inför nästa säsong samt ett hyfsat ekonomiskt läge inför framtiden. Ett fantastiskt jobb av alla inblandade!

Detta hade inte varit möjligt om inte J- och U-verksamheterna hade varit solidariska med föreningen. Oerhört tråkigt att man inte kunnat träna och spela i den omfattning man är van vid, en sport som vi alla älskar. Tack alla ledare och föräldrar runt våra ungdomar och juniorer. Vi ser med stor förväntan fram emot nästa säsong med våra J- och U-lag på isen igen.

Det hade heller inte varit möjligt om inte marknads- och eventgruppen samt ”pantameragänget” gjort det fantastiska jobb som dem gör. Det hade heller inte varit möjligt att vara där vi är idag om inte alla insatser med tusentals ideella krafter hade hanterat Miljöstationen i Kallinge, städat i Angelskog, byggt möbler åt Möbelmästaren mm.

Vi vill också rikta ett stort tack och lycka till till vår kanslist Linda Aghed som i slutet av april kommer att sluta sin anställning hos oss.

Detta är KRIF Hockey! Ska vi vidareutveckla föreningen så krävs att vi alla stöttar den i framtiden genom delaktighet i föreningen, medlemskap, KRIF-lyftet med mera.

Nu tar vi ett steg framåt för att stötta lagen från hockeyskolan till elitlaget KRIF Hockey!

Slutligen ETT STORT TACK till styrelsen i KRIF Hockey för ett fantastiskt arbete under säsongen!

Med vänlig hälsning,

Björn Birgersson – Eventgruppen
Anders Thomsson – Marknads- och eventgruppen