Tim Welin ansluter till Väsby

Väsby Hockey kan idag glädjande presentera att backen Tim Welin är klar för oss för resten av säsongen.

 

Tim Welin som denna säsong varvat spel i Hockeyallsvenskan samt juniorligan J20 Nationell med AIK samtidigt som han varit utlånad till oss i Väsby under åtta matcher, kommer nu fullt ut att representera Väsby. Hans facit hitintills denna säsong är mycket bra där hans spelskicklighet verkligen har visat sig i poängprotokollet. Han har i J20 Nationell med AIK ett snitt på näst intill en poäng per match (28 poäng på 29 matcher) och facit under hans åtta matcher i Väsby är i princip lika bra där han gjort ett mål och spelat fram till sex till.

 

Tim är helt enkelt en väldigt skicklig back på denna nivå och det har han verkligen visat när han spelat i Väsbytröjan där hans fina passningsspel samt fina tajming i rörelsemönstret kommit till sin rätt. Vi är väldigt glada över det vassa backtillskottet till truppen och hälsar Tim varmt välkommen till Vilda Väsby.

 

Sportchef Tom Tärnström om värvningen av Tim Welin.

 

Tim känner vi väl efter hans väldigt fina inhopp under säsongen. Det känns mycket positivt att vi nu har honom hos oss på heltid och att vi med detta har skapat oss riktigt tuff konkurrenssituation på backsidan inför fortsättningen.

 

Vid pennan

 

Krister Holmgren

 

Foto: Mikael Einarsson