Inför Tranås

Ny hemmamatch på söndag 17 jan kl 16.00 då Tranås kommer på besök i Soft Center Arena. KRIF som ännu inte förlorat under ordinare tid är på jakt efter nya poäng för att kunna klättra i tabellen.

Det är en speciell säsong och fortsatta restriktioner gäller även i Vårserien. Detta innebär stort intäktstapp i våra kiosker och för vår biljettförsäljning på våra hemmamatcher. Köp gärna en ”Soffbiljett” eller en ”Fiktiv biljett” och se matchen online. Tack för ditt stöd!

Datum: Söndag den 17 januari
Nedsläpp: 16.00
Arena: Soft Center Arena
Livesändning: Se matchen live här!

Soffbiljett: Köp en soffbiljett för 50 kr så ingår en 50/50-lott med chans till finfina priser! Swisha 50 kr till 123 25 242 88.

Fiktiv entrebiljett inklusive grillad korv med bröd, 100 kr. Swisha till 123 33 847 65, märk med ”Entré”.

Huvudtränare Emil Ivanson inför matchen:

Två poäng mot Borås senast och ytterligare en match som går till förlängning och där vi kanske skulle haft med oss 3 poäng hem?
– Ja självklart, vi vill alltid avsluta matcherna med 3 poäng. Jag tycker vi får ett start övertag första 10 min i andra perioden, men lyckas väl där inte skapa dem där riktigt heta målchanserna. Sedan är det en jämn match överlag. Vi spelade overtime för tredje gången och det är skönt att vi kan få bonuspoängen.

Imorgon väntar topptippade Tranås, dina tankar kring den matchen?
– Det gäller att orka ladda om och göra sig redo, både fysiskt och mentalt. Det är matcher varannan dag och det handlar om att förbereda sig. Vi behöver spela ett bättre spel utan puck, och kan vi göra det så kommer vi få spela mer med pucken och då gäller det att vi vårdar den och sedan attackera målet när det ges tillfälle.

Hur ser laget ut?
– Vi har samma lag som senast, sedan kan det bli ett par förändringar i uppställningen.

Lycka till!
– Tack så mycket!