Johan Håkansson förlänger

KRIF Hockey presenterar i samarbete med Hansa Bygg en förlängning av fystränare Johan Håkansson

Emil Ivansson om Johan:

– Jag är extremt glad över att Johan vill fortsätta jobba hos oss. Jag har sagt i olika sammanhang att det är min bästa värvning inför säsongen som var, och det är en av dem viktigaste pusselbitarna inför den kommande säsongen. Johan har ett fantastiskt engagemang och är otroligt kunnig på sitt område. KRIF kommer för första gången att bedriva en verksamhet 12 månader om året, och det inneb

är att vi erbjuder våra spelare som förlänger sina avtal att träna här från 21/3 till mitten av Juni för att sedan ha lite semester och sedan komma tillbaka 1/8. Sommarträning har med åren blivit extremt viktigt och Johan är helt rätt man att driva den. Att han dessutom kan hjälpa oss med skador och rehab-träning är en bonus.

Johan om att fortsätta i KRIF:

– Först ett stort tack för förtroendet! Jag ser fram emot att kunna jobba med spelarna under längre tid och att stora delar av truppen kan vara med och träna från start i uppbyggnadsträningen. Vi ska skapa en träningskultur i KRIF Hockey som gör att vi kan utveckla spelare att ta nästa steg. Jag ska göra mitt yttersta för att vi ska komma riktigt bra förberedda till säsongen 22/23.

Alltid Oavsett!

Foto: KHK, Påskcamp