Tisell: ”Måste spela vårt spel till 100 %”

Under onsdagskvällen ställs Nybro Vikings mot Mariestad BoIS i den första bortamatchen av två denna veckan. Vikings kommer senast från en vinst mot Skövde IK på hemmaplan medan Mariestad kommer från en förlust borta mot Halmstad Hammers.

Datum: Onsdag den 22 januari.
Nedsläpp: 19.00.
Arena: Mariehus Arena
Supporterbuss: Läs mer här!
Livesändning: Se matchen live här!

Huvudtränare Mikael Tisells tankar inför matchen:

Vad tar du med dig från den senaste matchen mot Skövde?

– Det känns jäkligt skönt att vi kunde få med oss tre poäng från den matchen. Jag tycker att vi hade ett övertag i antalet målchanser och hade vi fått in ett mål till så hade det blivit en lite annorlunda match. Vi gjorde misstag som ledde fram till båda deras mål. Det blev en jämn sammandrabbning och efter 3-2 önskar jag att vi hade fått till 4-2 men vi utnyttjar tyvärr inte de 2 mot 1-situationerna som uppstår. Jag tycker att det är roligt att vi gör mål i fem mot fyra igen och vi gör ett bra boxplay.

Dina tankar inför morgondagens match mot Mariestad?

– Det är alltid speciellt att möta ett nytt lag som vi inte har mött tidigare. Vi har fått en bild av hur de spelar, men återigen så vet man inget om hur det går förrän vi möter dem på isen. Mariestad har gjort en bra höstsäsong och de är ett bra lag. Vi måste åka upp dit och spela vårt spel till 100 % för att kunna ha en chans.

Läget i truppen?

– Det ser bra ut. Jesper Mångs är på väg tillbaka. Vi har även några andra spelare som är på väg tillbaka. Vi tar ut laget hundraprocentigt imorgon. Vi får se hur det ser ut då.

Lycka till i morgondagens match mot Mariestad!

– Tack så mycket!