Tisell:” Vi måste göra vårt jobb fullt ut i varje match”

Äntligen är det dags för hemmamatch i Liljas Arena! Efter två bortamatcher och tyvärr två raka förluster jagar Nybro Vikings en seger på hemmaplan, då Tranås AIF kommer på besök. Vikings kommer senast från en förlust mot Halmstad Hammers och Tranås kommer från en förlust mot Skövde IK på hemmaplan.

Datum: Onsdag den 29 januari.
Nedsläpp: 19.00.
Arena: Liljas Arena
Biljetter: Köp din biljett här!
Livesändning: Se matchen live här!

Huvudtränare Mikael Tisells tankar inför matchen:

Dina tankar om senaste matchen mot Halmstad?

– Vi hade behövt göra några saker bättre för att vinna den matchen. Jag tycker inte att vi ger dem många chanser, men de var väldigt effektiva den kvällen, så enkelt är det. Vi blev för trubbiga för att knipa några poäng.

Var det svårt att ladda om efter att Viktor Lennartsson blev skadad i den matchen?

– Det är klart att det påverkar lite grand, men när man väl kommer in i matchen igen så blir det fokus på det. Men sedan efter matchen då kommer tankarna på Lennartsson och man vill ju att det ska sluta så bra som möjligt för honom.

Hur är det med Viktor?

– Han har blivit lite bättre idag, det är ungefär som det var häromdagen. Sådana smällar har ingen tidspress utan det får ta den tiden som det tar, så att han mår bra och återhämtar sig ordentligt. Vi vet helt enkelt inte hur länge det dröjer tills han är tillbaka.

Inför fortsättningen och nu när även Viktor Lennartsson blivit skadad ryktas det om att klubben tittar efter nya spelare. Är du inblandad i sökandet?

– De flesta klubbar ser om sitt hus, så det är en fullt normal situation att göra det. Speciellt när vi har och har haft några spelare skadade, både backar och forwards och nu även efter att ”Lelle” blev skadad. Vi är ett jäkligt härligt gäng och vi vill försöka gå långt och det får inte sluta med att vi får för många killar borta. Återigen så har vi ett jäkligt skönt gäng och jag är egentligen inget fan av att plocka in fler spelare, bara om det finns anledning att göra det och om det verkligen behövs.

Dina tankar om morgondagens match mot Tranås?

– Vi måste ta bort några utav våra misstag om vi ska ta med oss poäng från matcherna. Vi måste höja oss och få ut minst 5-7 % mer av oss själva. I den här serien räcker det inte med att spela ganska bra utan vi måste göra vårt jobb fullt ut i varje match.

Läget i truppen?

– Det är en skön känsla i laget och det har sett riktigt bra ut på träningarna och det är jag jätteglad för. Det är bara ”Lelle” (Viktor Lennartsson) som saknas, i övrigt är alla spelare tillgängliga.

Lycka till i morgondagens match mot Tranås!

– Tack så mycket!