Vill du ratta vår Zamboni i vinter?

Är du ordningsam med en förkärlek till föreningslivet i allmänhet och hockeyn i synnerhet. Då kan du vara den helgvaktmästare och ismaskinsförare vi behöver för att säkra driften i Surahallen under säsongen som kommer.

Vi i Surahammars IF bedriver vår verksamhet i Surahallen under perioden augusti-april. Under veckorna (måndag-fredag) tar den duktiga personalen från Surahammars kommun hand om driften och skötseln av Surahallen. Men som en del i vårt arbete med att minska kostnaderna för föreningen, så har vi som förening i många år tagit ansvar för att själva lösa helgernas träningar och matcher.

Det innebär att våra eldsjälar tar hand om spolning av is, städning av allmänna utrymmen och låsning/upplåsning/larmning av ishallen. Tyvärr är det ideella engagemanget inte lika stort idag som det var för 10–20 år sedan och därför måste vi nu flagga för att vi behöver extra hjälp.

Vi har just nu ett litet men ovärderligt gäng fantastiska eldsjälar som hjälper oss att hålla ishallen öppen. För att minska belastningen på dessa killar och säkerställa ett bra schema och en beredskap i händelse av sjukdom så behöver vi bli fler. Där hoppas vi att du vill kliva in.

Är du över 18 år, ordningsam och kan tänka dig att avvara några lördagar och söndagar för att säkerställa en fräsch ishall och en väl fungerande verksamhet? Hör av dig redan idag. Vi försöker hitta ett schema som gör att du jobbar en lördag, eller söndag var tredje helg. Alternativt att man delar en dag på två eldsjälar. Allt är möjligt, men då behöver vi din hjälp. En större Hallgrupp – En lägre belastning.


Vem har inte drömt om att ratta en Zamboni?
Vi ser till att din dröm blir verklighet, och vi ser också till att du får den utbildning och genomgång du behöver för att fixa uppdraget. Insatsen är ideell men du får som tack ett säsongskort och korv + fika i kafeterian under de dagar du arbetar för föreningen. Att köra ismaskin är kul, och inte svårare än att köra truck. Du fixar det, och vi behöver dig nu.


Vad innebär engagemanget?

– Du ansvarar för att larma av, låsa upp och tända upp ishallen en timme före första träning lördag och söndag (två timmar före första match).

– Du låser upp kafeterian för kioskpersonalen som ska bemanna under dagen

– Du spolar isen efter träningarna och mellan periodpauserna i de matcher som spelas

– Du tömmer sopor och ser till så att det är allmänt fräscht i Surahallen. Fyller på toapapper och tar ut eventuella sopor till containern

– Du ser till att omklädningsrummen är i ett bra skick innan nästa träning/match

– Du släcker, låser och larmar när dagen är slut.

Vill du vara en av dom som polerar upp isen i Surahallen och ser till så att besökarna trivs i en ren och fräsch miljö?  Hör av dig.

Tack på förhand

Mattias Forsberg
076-103 35 23, eller via mejl  [email protected]

Text: Mattias Forsberg