Lindens fjärde raka derbyseger efter propagandahockey

Linden hakar på i toppstriden efter fjärde raka segern mot serieledande Nyköping och med en match mindre spelad är vi nu endast en poäng efter täten.
Vi tog tidigt kommando i matchen och spelade en fantastisk bra hockey första tio minuterna och det var bud på fler mål men fick nöja oss med ett, Alexander Sollén får en smörpassning av Oliver Skoog och kommer fri med målvakten och gör inga misstag och detta blir periodens enda mål.
I andra perioden blev det synbart att det var sörmlandsderby då känslorna svämmade över hos vissa spelare och tyvärr hade kvällens domare svårt att tygla detta, som tråkigt nog resulterade i ytterligare skador i truppen. Målmässigt slutade perioden 1-1 efter mål av Adam Hirsch för bortalaget och Oskar Carlsson för hemmalaget.
Det såg ut som att coacherna tog ett snack med killarna efter denna röriga period då tredje akten mer gick ut på att lira hockey. Det gjorde vi med bravur då Oscar Pettersson snyggt framspelad av Johan Cederberg gör 3-1. Sedan kunde Hugo Ollila punktera matchen i powerplay genom att trycka in 4-1-pucken assisterad av Linus Ageborg och Christofer Udd.
Det var svårt att lyfta fram enskilda spelare då hela laget ska ha en eloge för väl genomfört arbete men Anders Olsson i ”kassen” bör nämnas då han åter gör en stormatch mellan stolparna.
Nu väntar formstarka Köping på bortais redan på onsdag och då krävs åter en toppinsats för att komma därifrån med några poäng.