Victor stannar i BHF

Målvakten Victor Eriksson är klar för en ny säsong i moderklubben Borlänge Hockey. 21-åringen inledde fjolårssäsongen på ett strålande sätt men skadade sedan sitt knä och fick stora delar av säsongen förstörd.

– Starten på förra säsongen kändes kanon. Sedan kom skadan på en träning och jag fick följa hockeyn från läktaren. Nu är jag riktigt revanschsugen och hoppas på ännu en rolig säsong, säger Victor Eriksson.

-Med stor glädje kan vi idag berätta att Victor Eriksson signerat nytt kontrakt med Borlänge Hockey. Victor startade säsongen riktigt bra men drabbades av en tuff och långvarig skada som satte stopp för spel under en längre period. Med bra rehab och träning så var han tillbaka i slutet av säsongen och där visade han återigen att han är att räkna med.  Victor är en fantastisk människa som alltid ger allt och vill alla väl. Vi tror stenhårt på honom och är glada att vi får jobba vidare tillsammans. Sist men inte minst är vi oerhört stolta att vi har en Borlänge-fostrad kille som en av våra målvakter i A-laget, säger Mattias Bergdahl.

FAKTA VICTOR ERIKSSON
Född 29 Augusti 1998
Längd: 183 cm
Vikt: 80 kg
Moderklubb: Borlänge HF
Övriga klubbar: Mora IK , Skedvi/Säter