Jämn match i Visby

Det vart en jämnare match i Visby än vad många trott på förhand. Segeltorp som har fått en riktigt tuff start på säsongen gästade Visby under fredagen.

Visby tog ledningen ganska snabbt i matchen efter ett fint mål av Victor Sandberg efter 2:23. Segeltorp kvitterade sedan i powerplay genom deras målkung från förra säsongen, Søren Dietz-Larsen. De fick ytterligare en chans i powerplay, men då var det istället Visby som slog till med två mål i numerärt underläge.

I andra perioden utökade Visby sin ledning till 4-1 efter 7:21 och till 5-1 efter 11:57. Efter 5-1 målet bytte Segeltorp målvakt, de lyckades även reducera till 5-2 innan slutet på andra perioden.

Efter endast 19 sekunder in i tredje perioden reducerade Segeltorp till 5-3. De reducerade ytterligare en gång till 5-4 med en och en halv minut kvar av matchen. Efter det stängde Visby igen och tog sin sjätte seger för säsongen.

Highlights från matchen hittar ni på våran playkanal.