Sur förlust mot Forshaga

Det var viktiga poäng för båda att spela om under söndagen. Det blev Forshaga som drog det längsta strået… Med 40 sekunder kvar.

Första perioden startade väldigt passivt från båda lagen. Ingen ville egentligen släppa till någonting. Det skulle dröja 16 minuter i i matchen innan Joshua Karlsson fick skriva in sig i målprotokollet då han gör 0-1 efter ett backskott.

I den andra perioden skulle det dock hända lite mer.
Viktor Lennartsson presenterade sig direkt med mål i den första minuten. Även 2-1 stod Lennartsson för. Det skulle dock inte dröja lång tid innan David Berg får till ett skott från blå, direkt efter tekning och ställning 2-2.
Joshua Karlsson ville även han bli tvåmålsskytt när han bombade in 2-3 med dryga minuten kvar av andra.

I den tredje perioden gick det fort.
Forshaga gör både 3-3 och 4-3. Christoffer Anrén får en kontring och även han fick skriva in sig i målprotokollet för första gången i år. Allt detta sker i periodens fjärde (!) minut.Det skulle bli ett böljande spel fram och tillbaka med fördel hemmalaget.
Med endast 40 sekunder kvar av matchen lyckas Viktor Lennartsson, återigen få in pucken bakom Jägbring. Ett surt tapp för Lindlöven.

Ny tag på onsdag när Eskilstuna Linden gästar Lindehov!