Skånepåg klar för Linden!

Eskilstuna Linden Hockey kan idag presentera ytterligare en pusselbit till sitt lagbygge. Klar för kommande säsong är den 20-årige (20 år idag) backen >>Markus Hansson.
Med moderklubb som IK Pantern och sedermera Malmö Redhawks J20 är den reslige backen redo för seniorspel i Linden Hockey.
Senaste säsongen noterades han för 7 poäng (1+6) på 17 matcher i Malmötröjan.

Krister Cederberg från Sportgruppen kommenterar senaste nyförvärvet:
– Markus är en lovande back och som spelar enkelt med puck. Vi tror att han kommer växa in i seniorspelet på ett bra sätt och med sin styrka i det fysiska spelet kommer han att bidra med att göra det jobbigt för motståndarna.

Vi ställde några frågor till Markus:

Hej, Markus. Välkommen till Eskilstuna och Linden Hockey!
– Tack så mycket.

Vem är Markus Hansson?
– Jag är 20 år och kommer från en mindre ort mitt i Skåne och är hockeyfostrad i Malmö. Jag är en stabil och fysisk back med ett bra skott. Utanför isen är jag en lugn, lättsam och positiv person, som gillar att umgås med familjen och kompisar. På sommaren gillar jag att spela golf.

Vad kan Eskilstunapubliken förvänta sig av dig som spelare?
– Publiken kan förvänta sig en spelare som kommer att gå in med 100% i varje match och som kommer göra allt som krävs för att vinna hockeymatcher. Min ambition är att hjälpa klubben att nå nya framgångar.

Varför väljer du att spela för Linden?
– Jag har fått ett väldigt bra intryck av klubben och ser stor potential i Linden som klubb. Jag ser också stora möjligheter att nå flera framgångar med klubben men även att utvecklas själv som spelare.

Foto: Pucksnack & Malmö Redhawks