Fjärde raka segern!

Lindlöven vann en tight hemma match mot Forshaga med 3–1!

Första perioden började böljande och lagen bytte puckinnehav mellan varandra. Efter 8.46 gör Lindlöven dock viktiga 1-0, ett riktigt kämpa-mål där Totte Anrén först checkar fast pucken i Forshagas zon för att sedan ta pucken in framför kassen och behärskat lägga in en backhand, assisten fick han av Erik Broman. Kort efter detta får Lindlöven en spelvändning där pucken till slut letar sig fram till Felix Scharnke som med ett snabbt handledsskott i vänster kryss utökar ledningen till 2-0, framspelningen står Gunnarsson o Backman för.  Efter detta mål ligger Lindlöven på och skapar flertalet vassa chanser, främst genom spelvändningar på Forshaga försvaret. 3-0 kommer följaktligen 18.50, Max Lalander trycker in pucken fint framspelad av Björkman o Broman.

Andra perioden kommer Forshaga ut riktigt hårt och trycker ner Löven ordentligt, i minut 10 får de en tveksam utvisning med sig och det utnyttjar de på bästa sätt, Erik Edman drar dit ett mäktigt direktskott fint framspelad av Erkgärds o Skogland. Resterande delen av perioden strider grabbarna heroiskt men det känns som att det ligger fler mål i luften för Forshaga. Mantler gör ett par riktigt svettiga räddningar och håller resultatet till 3-1 till paus. En välbehövlig sådan för Linde gänget.

I period tre så kommer Lindlöven tillbaks och håller Forshaga på utsidan o spelar smart. De vassaste chanserna kom när Lindlöven ställde om på Värmlands grabbarna då de försökte lyfta folk o spela långa puckar efter sarg. Över 60 min gör grabbarna en bra fight och tar rättmätigt med sig 3 pinnar. Bäst för dagen i Löven var Totte Anrén, Danne Nilsson samt Isak Mantler.

Det var säsongens bästa match av hemmalaget som i nästa omgång på söndag möter Köping på bortaplan.