Söndagens matchresultat

Surahammar gästades under söndagen av Hanviken där hemmalaget knep segern med 3-1.

När nollan spräcktes av Surahammar nio minuter in i första perioden så tickade målen in tätt efter det. Bara 41 sekunder senare utökade hemmalaget ledningen till 2-0, och 26 sekunder efter det så visade Hanviken på motstånd och reducerade till 2-1. Efter det blev det dock lugnare och det tredje avgörande målet satte Surahammars Marcus Wahlgren under andra perioden.

KRIF tog emot Kalmar där matchen slutade 2-3. En match som länge stod och stampade på en 0-1 ledning till Kalmar. Men med tio minuter kvar av matchen så började båda hitta kassen. Först en utökad ledning av Kalmar till 0-2 som sedan inom loppet av fem minuter ändrades till slutresultatet 2-3 där KRIF ständigt jagade en kvittering.

I mötet mellan Troja/Ljungby och Viby/Roma så gick hemmalaget segrande ur striden med 4-0, medan matchen i Teg blev allt jämnare. Där stod Örnsköldsvik för motståndet och en skottstatistik som landade på 29-35 inte är det enda vittnet till det jämna mötet. När tredje perioden var över stod det nämligen 3-3 och matchen gick till förläning. In på tredje matchminuten avgjorde dock Teg och slutresultatet blev 4-3.

Grums tog emot gästande Malung där bortalaget knep segern. Med 32 sekunder kvar av matchen reducerade Grums till 3-4, men närmare än så kom inte hemmalaget.

Troja/Ljungby – Visby Roma 4-0
KRIF – Kalmar 2-3
Surahammar – Hanviken 3-1
Teg – Örnsköldsvik 4-3
Grums – Malung 3-4