Vinst mot Skövde!

Det var en fartfylld, jämn match som utspelades på Lindehov under söndagen då Skövde gästade.

Matchen slutade 2-1 till Lindlöven och därmed går man upp till en tredje placering i tabellen.

Första perioden var böljande fram och tillbaka. En del slarv från både hemma- och bortalaget gjorde så att farliga målchanser uppstod. Trots det var det inte förrän Jesper Broeng sköt ett höstlöv mot Skövde målet som Max Lalander kunde styra in 1-0 till Löven efter 14 spelade minuter

Det skulle dock inte ta mer än en minut innan Skövde kvitterade till 1-1 genom ett backskott från Tom Olsson.

Andra perioden börjar med att Lindlöven är spelförande. Skövde får även dem sina chanser, men Frykholm är omutbar i buren. Vid runt halva perioden spelade tilldöms Lindlöven en straff efter att en Skövde-spelare blockerat pucken i målområdet. En bra straff från Maxim Semjonovs som Hugo Fagerblom räddar med tåspetsen.
18:45 lyckades Adam Björkman äntligen få hål på Fagerblom genom ett skott, återigen från backplats, skymd av mycket spelare och ställningen 2-1

Tredje perioden försöker Skövde trycka på mer för en kvittering. Många chansningar, och felstuds för bortalaget gör så att Lindlöven får många kontringar och öppna lägen. Skövde försöker febrilt att få in pucken, och spelar de sista 2 minuterna med 6 utespelare. Slutresultatet står sig till 2-1 och Lindlöven inkasserar 3 viktiga poäng.