3 nya poäng för Segeltorp mot Vallentuna

Det är vind i Seglet just nu. På Fredagskvällen kom ytterligare en 3 poängare borta mot Vallentuna.

Matchen startar med att Vallentuna omgående gör 1-0 efter 40 sek och kanske inte den bästa starten av matchen, men just nu är det inget som laget lägger nån större vikt vid utan vi jobbar vidare och kan ganska omgående kvittera  till 1-1. Vallentuna är det klart spelförande laget i 1a perioden men Segeltorp håller positionerna strikt men har problem och fastnar i egen zon mycket, men trots en skottstatistik som säger 18-8 till Vallentunas favör så är ställningen 1-3 till oss efter bra utdelning på våra chanser. Känns som Vallentuna inte riktigt var alerta i sitt hem jobb och att Griborn i vårt mål spelar mycket bra.
Inför 2a perioden finns det saker vi måste bättra och detta är något som vi tar tag i och ett mer aggressivt spelande Segeltorp jämnar ut spelet och tar tag i taktpinnen mer.
Vi spelar frejdigt framåt och strikt och bra försvarsspel, vilket gör att Vallentuna får problem och vi sätter 1-4 och 1-5. I efterdyningarna av ett boxplay för oss kan Vallentuna reducera till 2-5, men spelet känns stabilt.
I 3e perioden stänger vi effektivt ner matchen och segern känns stabil. Tyvärr gör Griborn i mål sig illa på slutet och kliver av främst av säkerhetsskäl och Kilefors-Petterson kliver in i mål och stänger igen sista minutrarna.
Resultatet skrivs således till 2-5
Vi spelar bra just nu och har som sagt vind i seglet kan man säga.