Välkomna in i kylan – Det är dags för Ispremiär!

Måndag den 16 augusti är det dags för Nybro Vikings representationslag att beträda isen i Liljas Arena för första gången under säsongen 2021/2022. Nybro Vikings bjuder in publik enligt nuvarande restriktioner och kommer även att livesända hela ispremiären!

Ispremiären är en gammal fin tradition i Nybro och brukar locka mycket publik. De senaste två åren har det inte varit sedvanlig ispremiär då den säsongen 19/20 slogs ihop med träningsmatchen mot IK Oskarshamn och föregående säsong 20/21 var det utan publik på grund av Covid-19. Till den kommande säsongen är konceptet tillbaka och Nybro Vikings kommer ha 300 personer på läktarna. De platserna har föreningens medlemmar förtur på och anmälan måste göras. Först till kvarn!

Nybro Vikings representationslag återsamlas den 2 augusti. Under de första två veckorna står det fysträning och fystester på schemat innan isträningen drar igång den 16 augusti för att påbörja förberedelserna inför starten av Hockeyettan 2021/2022.

Information Ispremiären

– Ispremiären startar kl. 17.30 med spelarpresentation och efterföljande träning samt matchspel.
– Anmäl dig och en väns medverkan genom att fylla i detta formulär, två personer per anmälan gäller då placeringen på läktaren blir två och två. Båda måste vara medlemmar i Nybro Vikings. Du får en bekräftelse per e-post för din anmälan (kan hamna i skräpposten). OBS! Vi behöver er anmälan senast fredag den 13 augusti, det är för att föreningen ska hinna göra placeringen på läktaren.
– Se till att komma i god tid och använd anvisad entréingång. Stanna hemma vid sjukdomssymptom.
– Fri Entré gäller till ispremiären.
– Livesändningen visas på Nybro Vikings Youtubekanal och är kostnadsfri.

Är du inte medlem? Vi hoppas att så många som möjligt vill bli medlemmar. Vill du säkra din plats i Liljas Arena inför säsongen 2021/2022 rekommenderar vi dig att inhandla ett säsongskort.

Varmt välkomna till säsongen 2021/2022!