Derbyseger på hemmaisen!

Det blev en målrik match när Lindehov bjöd in för ett späckat länsderby! I samband med matchen så fick Lindlövens nya målvakt från Finland, Riku Lindroos, presentera sig. En presentation som gjorde honom obesegrad i sitt nya lag!

Nästan direkt efter nedsläpp kunde Anton Widmark spräcka hemmanollan och säkrade matchens första mål. Däremot långt ifrån det sista.

Bara minuter därefter var det Simon Brännvalls tur att visa upp sig. Två raka mål fick han med sig, vilket kändes som ett tidigt lås av matchen med 3-0 på poängtavlan. Alexander Sunnefors ökade med mål i powerplay, medan Anton Widmark avslutade perioden med mål i boxplay.

Efter en incident

med lite över sexton minuter in i matchen, så fick Joshua Karlsson lämna matchen efter att ha rykt ihop med en Kumlaspelare. Något som var periodens enda minus för Lindlöven.

Med 5-0 efter tjugo minuter byttes Kumlas nya målvakt ut till deras ordinarie Elias Olofsson, vilket gav effekt för motståndarlaget under de kommande minuterna.

34 minuter in i matchen kunde Kumla spräcka nollan. Med fyra hemmamål inom de sista tjugo minuterna så kunde Lindlöven gå mot en storslagen seger! Både Anton Toolanen och nyförvärvet Viljami Wacklin kunde avsluta matchen med mål på öppen kasse!
Även lagets nya målvakt Riku Lindroos tog chansen för en assist i slutminuterna.