Tuff förlust mot Forshaga

I Lindehov blev det en förlust efter straffläggning och även på bortais fick Lindlöven svårt mot Forshaga.

Första perioden slutade mållös där Lindlöven fick ett spel i powerplay, medan man själv drog med sig dubbla spel i boxplay.

Matchens första mål kom däremot tidigt i den andra perioden, där Forshaga tog ledningen efter en och en halv minut. Sju minuter senare kom nästa mål från hemmalaget som utökade ställningen till 2-0.

Forshaga låste matchen i den tredje perioden med 3-0 när enbart tio minuter återstod av ordinarie matchtid. Under perioden uppstod mycket gruff och hårda tag, där Lindlöven fick med sig totalt sex utvisningsminuter på grund av våldsamheter.

Två matcher återstår i grundserien där maxpoängen som kan inkasseras är 27 poäng. Skövde, som spelar borta mot Mariestad imorgon, ligger femma med 25 poäng och kan matematiskt ännu passeras vid full pott från Lindlöven.