Sex poäng i Norrland!

Det blev maximal utdelning när grabbarna gjorde sin första norrlandsturné för säsongen! Två matcher slutade med sex poäng som lägger Lindlöven som obesegrad tabelltvåa efter Vårseriens första tre matcher!

Lördag vs IF Sundsvall Hockey
Redan efter fyra minuter kunde Anton Widmark spräcka nollan, som i den andra perioden följdes upp med mål från både Simon Brännvall och Maxim Semjonov. 0-3 efter matchens första trettio minuter, vilket såg mycket ljust ut.

I periodens slutminuter kunde Sundsvall spräcka sin nolla, men firade kortvarigt efter att Alexander Sunnefors låste matchen med 1-4 med tio minuter kvar av ordinarie matchtid.

Utvisningsminuterna höll sig till åtta minuter, varav hälften kom efter att både David Berg och Joshua Karlsson fått lämna isen för roughing i slutminuterna.

Slutresultat: 2-4 (0-1, 1-2, 1-1)
Skott: 28-33 (6-9, 7-14, 15-10)
Publik: 307 personer

Mål:
0-1 Anton Widmark (Joshua Karlsson, Anton Björkman)
0-2 Simon Brännvall (Chistoffer Anrèn, Anton Widmark)
0-3 Maxim Semjonov (David Berg, Anton Björkman)
1-4 Alexander Sunnefors (Viljami Wacklin)

Söndag vs Örnsköldsvik HF
Christoffer Anrén bjöd på stor show i matchens första period, där han fixade två raka mål på mindre än arton minuter! Trots en reducering av Örnsköldsvik i periodens sista minut, kunde Lindlöven utöka till mycket säkra 1-4 efter mål från både Joshua Karlsson och Lindlöven-fostrade Albin Gunnarsson.

I samband med Lindlövens fjärde mål bytte Örnsköldsvik ut sin målvakt, vilket var slutet på Lindlövens målgörande. Målgapet visade sig däremot vara för stort och precis som matchen innan så hade Lindlöven låst matchen via sitt fjärde mål.

Ny reducering uppstod till 3-4 med fyra minuter kvar av ordinarie matchtid. Med minuten kvar tog Örnsköldsvik även ut sin målvakt utan resultat.

Slutresultat: 3-4 (1-2, 1-2, 1-0)
Skott: 27-29 (10-10, 6-11, 11-8)
Publik: 184 personer